Arrangementen

Avondvaart

Ballonvaren 's avonds bij zonsondergang.

Wegdromen tussen een hemel van goudgele en rode kleuren.

Elke ballonvlucht heeft zijn specifieke charmes, soms met geen woorden te omschrijven... Dit is vooral het geval voor een ballonvaart bij zonsondergang.

Een avondvlucht tijdens de zomer gebeurt nooit vroeger dan 2 uur voor zonsondergang omdat de thermiek (opwarming van de grond) dan nog aanwezig is. Voor de hete luchtballon is dit geen aanrader en daarom varen wij ook tot de zon ondergaat en genieten we nog van die schilderachtige taferelen die elke dag weer anders zijn! Bij zonsondergang is een ballonvlucht nog unieker...

avondvaartfoto

Verloop

We spreken af aan onze thuisbasis te Sint-Niklaas omstreeks 2 uur voor sunset. Uw familie is eveneens welkom, zij volgen onze volgwagen tot bij de landing waar zij samen met ons een ludieke ballondoop meemaken.

Daarna is er voor diegene die er zin in hebben de gelegenheid tot napraten tijdens een gezellige after ballooning in een plaatsje waar wij nog een hapje en een drankje kunnen genieten (eten en drinken is niet inbegrepen). Daar zullen we de vluchtcertificaten plechtig overhandigen.

Praktisch

In één mand is plaats voor 8 tot 10 personen.
We bieden echter ook een formule voor met zijn tweetjes.
Vanaf 8 deelnemers komen we graag naar u toe.
Het is mogelijk om met meerdere ballons tegelijkertijd te varen (bv. bij meer dan 8 deelnemers).
Een vlucht duurt ongeveer anderhalf uur.
Iedere vlucht is afhankelijk van het weer.

Prijs

€ 145 per persoon.

Wenst u ook te genieten van een ballonvaart bij zonsondergang?
Contacteer Sidony Ballooning nu!