Arrangementen

Huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek tijdens een ballonvaart.

Laat je partner zweven van geluk met een huwelijksaanzoek tijdens een ballonvaart.
Vier uw liefde in een ballon. Deze ballonvaart wordt op meerdere vlakken adembenemend! Verras uw uitverkorene met een Sidony Ballooning ballonvaart en vraag hem of haar hoog in de lucht naar de hand. Het zou wel eens het mooiste moment van jullie leven kunnen worden. Zorg voor een origineel huwelijksaanzoek en laat uw geliefde op wolkjes lopen. En wilt u nog meer romantiek? Kies dan voor een ballonvlucht bij zonsondergang...

Voor een exclusief gebeuren dat wij niet op de site kunnen beschrijven, kunt u ons altijd contacteren.

Verloop

Krijg een JA tijdens uw huwelijksaanzoek in de ballon van Gaston! Vooraf spreken we een tijdstip en een locatie af. De partner kan in het ongewisse worden gelaten, geheimhouding verzekerd!

Op de plaats van afspraak wacht de partner een eerste verrassing: een ballonvaart! Na een kennismaking en een paar instructies wordt de ballon opgezet en kunnen we vertrekken.

Wanneer u er klaar voor bent vraagt u uw partner om in het huwelijksbootje, of beter het huwelijksballonnetje te stappen. U geniet samen nog van een adembenemend schouwspel terwijl u zich de koning te rijk voelt. Is dat geen origineel huwelijksaanzoek? Uw uitverkorene zal zeker "JA" zeggen.

De vlucht wordt gevolgd vanop de grond door een terreinwagen waarmee de ballon radiocontact heeft. Ook familie en vrienden kunnen de ballon volgen met hun wagen.

Na de landing wordt de 'JA' gevierd met champagne.

Praktisch

  • Huwelijksaanzoek tijdens ballonvaart
  • 8 tot 10 mensen kunnen in één mand.
  • Vanaf 8 deelnemers komen we graag naar u toe.
  • Meerdere ballons tegelijkertijd is mogelijk (bv. bij meer dan 8 deelnemers).
  • Een vlucht duurt ongeveer anderhalf uur.
  • Iedere vlucht is afhankelijk van het weer.

Prijs  

145 € Per persoon. En voor 100 € exrtra maken wij er een zeer exclusieve en speciale gebeurtenis van.

Media