Arrangementen

Ballonvaart vanop de grote markt in Sint-Niklaas

Opstijgen vanuit Sint-Niklaas, een onvergetelijke belevenis bij Sidony Ballooning.

 

 grote-markt-reclame

 

Een ballonvaart is altijd een belevenis, ook al is het de eerste of misschien wel de tweede of derde keer dat je mee vaart. 

Bij Sidony Ballooning zorgen wij ervoor dat dit avontuur steeds anders is en steeds weer iets unieks blijft in zijn soort.

 

Zin in avontuur? Zin in sensatie? Kortom, zin in een onvergetelijke ballonvaart? Dan bent u aan het juiste adres.

Wij bieden voor de mensen die net dat extra tintje spanning wensen een ballonvaart aan, met als vertrek plaats de stadskern van Sint-Niklaas.

Als enigste mogelijkheid hier in België kunt u met een luchtballon opstijgen in het dichtbebouwde Sint-Niklaas en de kick ervaren om op te stijgen

tussen huizen, winkels, horeca zaken, enz...

Nergens anders dan in het hartje van Sint-Niklaas is dit mogelijk! 

Verloop

We spreken af aan onze thuisbasis te Sint-Niklaas of op de Grote markt zelf omstreeks 2 uur voor sunset. Uw familie is eveneens welkom, zij volgen onze volgwagen tot bij de landing waar zij samen met ons een ludieke ballondoop meemaken.
Daarna is er voor diegene die er zin in hebben de gelegenheid tot napraten tijdens een gezellige after ballooning in een plaatsje waar wij nog een hapje en een drankje kunnen genieten. (eten en drinken is niet inbegrepen)

Praktisch

In één mand is plaats voor 8 tot 10 personen. We bieden echter ook een formule voor met zijn tweetjes. Het is mogelijk om met meerdere ballons tegelijkertijd te varen (bv. bij meer dan 8 deelnemers). Een vlucht duurt ongeveer anderhalf uur. Iedere vlucht is afhankelijk van het weer.

Prijs

€ 145 per persoon.
Wenst u ook te genieten van deze unieke belevenis? Contacteer Sidony Ballooning nu!

 

 

Media