Verloop ballonvaart

Verloop van een ballonvaart met Sidony ballooning.

Op de afgesproken tijd verzamelt u op de vooraf bepaalde locatie of direct aan de opstijgplaats van de hete luchtballon.

Na de kennismaking en de eerste instructies wordt er begonnen met het opzetten van de luchtballon.
Hieraan kan actief meegewerkt worden, mooi om foto en video opnames te maken.

klaarmakenballon

Als na circa 30 minuten alles gereed en geïnspecteerd is, kan de ballon met 6.000 m3 inhoud gevuld en opgewarmd worden. Wanneer de crew de ballon loslaat begint een adembenemend spektakel, waarbij men snel de dagdagelijkse zorgen vergeet. De tijd staat stil en u geniet van een onvergetelijk evenement ...

 Wanneer na ongeveer een uur varen een geschikte landingsplaats is uitgekozen wordt de ballon naar de grond gebracht, volgt de landing en kan het inpakken beginnen.

Op de plaats van de landing volgt dan een ludieke ballondoop met de daarbij horende champagne om de overgang van de spanning naar de stemming vloeiend te laten verlopen.

Traditioneel beëindigen we ons avondtuur in één van onze vertrouwde restaurants. Vrijblijvend kunnen zowel de passagiers alsook de toeschouwers mee voor nog een hapje en een drankje te benutten (Niet inbegrepen in de prijs van de ballonvaart).

Tijdens deze heerlijke maaltijd wordt er gezellig nagepraat over de ballonvaart en al het gebeuren hier rond. uiteraard is dit geen verplichting, we kunnen het u alleen maar aanraden!

 

 

doop