Snelhelp

Algemene informatie over een ballonvaart.

 

Wie is Sidony Ballooning ?

Sidony ballooning is een team van ervaren piloten die tesamen meer dan 4000 vlieguren hebben en crewleden met jarenlange ervaring.

Bovendien zijn we volledig in orde met alle brevetten, attesten en verzekeringen.

Wat zijn onze specialiteiten ?

Het waarmaken van: Hartenwensen, verrassingen, uitdagingen, zakelijke en privé-feesten, opendeur dagen, huwelijksaanzoeken, verjaardagen, pensioen.

Op zoek naar iets origineels? Laat het ons weten, wij maken uw dromen waar!

Waar kan dit alles gebeuren ?

In heel België of zelfs in het buitenland mits de nodige prijsaanpassingen. Met een minimum van 8 passagiers komen wij in uw omgeving opstijgen of landen, voor 1 tot 7 personen stijgen wij op in het Waasland.

Wanneer is ballonvaren mogelijk ?

Het hele jaar door! Jawel, ook in de winter kaan er gevaren worden. Indien de weersomstandigheden dit toelaten uiteraard. Geen mist, geen regen en niet teveel wind.

Tijdstip:

WINTER: december tot maart: De hele dag door.
ZOMER: april tot oktober: Ochtendvlucht: zonsopgang tot 9 u. Avondvlucht: 2 à 3 uur voor zonsondergang (Overdag is vliegen dan niet mogelijk door thermiek)

Hoeveel gaat dit kosten ?

Indien u met ons meevaart in het Waasland : 145€/ per persoon ook kinderen vanaf 7 jaar zijn toegelaten.

Vluchten waarvan de opstijgplaats door u werd bepaald (in overleg met de piloot) vanaf 150 €/persoon met een minimum van 8 personen. In deze prijs is alles inbegrepen : verzekering, btw, en nog een verrassing !!!

 

Nu nog enkele praktische tips.

 

Ballonvaart als geschenk

Een origineler idee bestaat niet. Daarvoor hebben wij onze geschenkenservice. U betaalt per cheque, overschrijving of cash bij ons thuis en U ontvangt in ruil een instapkaart (balloncheque) met bijhorende tekst en uitleg. Hierin vindt de begunstigde de nodige informatie betreffende zijn droomvlucht. Zij hoeven enkel een afspraak te maken per telefoon en... laat de rest maar aan ons over.

Kledij

Winter en zomer dezelfde kledij die U zou aantrekken om een flinke wandeling te maken.
Vooral goede wandelschoenen zijn geen overbodige luxe.

Alles duidelijk? O.K.

Nu nog enkel een telefoontje geven om uw afspraak vast te leggen. U kiest zelf een datum die voor u het best past en in overeenkomst met onze agenda wordt dit vastgelegd. Nu kan enkel het weer nog parten spelen. dezelfde dag van de ballonvaart wordt er telefonisch contact opgenomen om te zien of alles kan doorgaan. Indien we een negatieve beslissing moeten nemen omwille van de weersomstandigheden leggen we samen een een andere datum vast.

Vervoer:

Vluchten in het Waasland:

U komt op het afgesproken uur met uw wagen tot bij ons in Sint-Niklaas, waar alle passagiers verzamelen. Van hieruit vertrekken we gezamenlijk naar de opstijgplaats (naargelang de windrichting kan dit in een straal van 1 à 20 km zijn.) Er wordt van U gevraagd dat uw wagen met uw chauffeur onze volgwagen (Jeep) volgt tot bij de landing. Dit is geen probleem, er zijn telkens verschillende wagens die volgen, zodoende zijn familie, vrienden en kennissen
betrokken bij het gebeuren. Na de landing neemt u als passagier terug plaats in uw wagen
om dan terug huiswaarts te keren of ergens anders om wat te bekomen van de belevenissen boven de wolken.

Vluchten op locatie:

Idem zoals hierboven beschreven maar met dit verschil dat u beslist waar er zal afgesproken worden om te verzamelen of op te stijgen.
Indien er nog vragen zijn staan wij steeds ter beschikking. Geef ons een telefoontje en wij lossen het probleem op.Met luchtwaardige groetjes,
Sidony Ballooning